به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در همدان، حجت الاسلام والمسلمین حبیب الله شعبانی، عصر امروز در کارگروه اجرای جهاد تبیین در همدان، با اشاره به فعالیتهای صورت گرفته در عرصه تحقق جهاد تبیین، اظهار داشت: جهاد تبیین دارای دو سطح اولیه و ثانویه است که مفهوم روشن و سطحی آن همان است که رهبر معظم انقلاب نیز بر لزوم اقدام فوری در این زمینه تاکید دارند.
وی با بیان اینکه در سطح اولیه میتوانیم از فردا کار خود را آغاز کنیم، گفت: قسمت زیربنایی این کار نیازمند فعالیتهای علمی، مطالعات و تولید محتوا میباشد که در حال انجام شدن است، اما سطح اولیه آن چندان به این مسائل نیاز ندارد و لازم است که در سطح میدانی اجرایی شود.
امام جمعه همدان با اشاره به برگزاری این جلسه، مطرح کرد: سوال مهم در زمان برگزاری این جلسات، آن است که پس از اتمام این نشست چه اتفاقی قرار است رخ دهد؟
وی با گلایه از این که گاهی اوقات با وجود جلسات مختلف، به میدان عمل نمیرسیم، خاطر نشان کرد: شش ماه اول امسال ظرفیتهای فراوانی برای انجام جهاد تبیین در سطح یک، وجود دارد که نیازمند طراحی برنامه در این حوزه هستیم.
نماینده ولی فقیه در همدان افزود: سازمان تبلیغات، خاتم و دیگر نهادهای فعال این عرصه لازم است که بدون معطلی در سطح اول وارد میدان شوند.
وی با تاکید بر اینکه در چیستی و ضرورت جهاد تبیین، مباحث پیچیدهای وجود ندارد، یادآور شد: متاسفانه در اکثر جلسات درگیر این گرفتاری هستیم که سطحی از مباحث که در آن جلسه قابل حل نیست، مطرح میشود و لذا در آخر نیز به خروجی مناسب دست پیدا نمیکنیم.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان همدان با اشاره به اینکه سطح دوم، سطح عمیق کار و پشتوانه کارهای میدانی است، گفت: این اقدام توسط مرکز در حال انجام شدن است و لذا وظیفه ما در میدان عمل، انجام سریع آن، بنا به فرمایش رهبر معظم انقلاب است.
گلایه امام جمعه همدان از بایدهای بدون پشتوانهای که در جلسات مطرح میشود
وی با طرح این سوال که به چه میزان در ایام ماه مبارک رمضان و شبهای قدر توانستیم از ظرفیت مراسمات مذهبی در حوزه جهاد تبیین بهره ببریم، اظهار داشت: جمعیت میلیونی که در شبهای قدر حضور دارند، ظرفیت عظیمی است که میتوانستیم از آن به نحو احسن استفاده کنیم ، ظرفیتی که کمتر در طول سال ایجاد میشود.
حجت الاسلام والمسلمین شعبانی تصریح کرد: در کنار جوشن کبیر و مداحیها، لازم است تا به درستی با طراحی دقیق بتوانیم در حوزه تحقق جهاد تبیین در جامعه تلاش کنیم.
وی با اشاره به اینکه قرارگاه طلاب و گروههای جهادی ظرفیت آمادهای است که نیازمند فعال سازی آن هستیم، عنوان کرد: متاسفانه در جلسات همیشه گفته میشود، “باید انجام شود” اما مخاطب این بایدها مشخص نیست و معلوم نیست کی و کجا این بایدها لازم است که محقق شود.