به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در استان، آیت الله حبیب الله شعبانی ظهر امروز در همایش طلایه داران تبلیغ اظهار داشت: وقتی میخواهیم به مسئله تبلیغ بپردازیم ۵ موضوع پیش میآید که اگر قرار است در ماه رمضان مردم را به خداوند متعال دعوت کنیم باید آنها را مورد توجه قرار دهیم.
وی با بیان اینکه در امر تبلیغ اولین موضوع این است که چه کسی میخواهد این حرف را بزند، افزود: در این عرصه اولین گام توجه به درون خود ماست چرا که ما برای القای مطالب دینی به مردم، نیازمند اخلاص هستیم یعنی وقتی می خواهیم مردم را به خداوند متعال دعوت کنیم باید به این موضوع اهمیت دهیم.
نماینده ولی فقیه در استان با تاکید بر این که اگر پیامبر اکرم صلوات الله علیه اسوه حسنه هستند، پس در تبلیغ و اثرگذاری اجتماعی نیز ایشان برای ما اسوهاند، گفت: اگر اعتقادات دینی در جان ما ننشسته باشدنمیتوانیم آنها را به دیگران انتقال دهیم یعنی اگر کسی میخواهد شمشیر علیه مفاسد اقتصادی، اجتماعی و غیره در جامعه کشیده و قیام کند باید در ابتدا شمشیری علیه خواستههای خود بیرون بکشد که این مهم نیز با توجه به نماز شب محقق میشود.
وی با اشاره به اینکه گذشتگان ما اهل نماز شب، گریه و توسل بودند ابراز کرد: توجه به اخلاص و انجام کارها برای خدا بسیار حائز اهمیت است چرا که میبینیم پیامبر اکرم(ص)۲۳ سال از عمر خود را صرف تبلیغ کردند که در آن مدت جمعیتی نزدیک به ۷ میلیون نفر به ایشان ایمان آوردند در حالی که امروز میلیونها نفر در سطح جهان مسلمان هستند.
امام جمعه با تشریح مجاهدتهای پیامبران الهی در امر تبلیغ و مشکلاتی که برای آنها به وجود میآمد، ابراز کرد: علاوه بر اخلاص در عمل، باورمندی مابه مباحث دینی و داشتن دغدغه هدایتگری دو عنصر دیگری هستند که باید در امر تبلیغ به آنها توجه شود.
وی تأکید کرد: پیامبر اکرم صلوات الله علیه نسبت به هدایتگری مردم دغدغه داشتند پس ما نیز باید نسبت به این موضوع دغدغه داشته باشیم در این صورت است که برایمان مهم نخواهد بود در مسجدی که نماز میخوانیم یک نفر نماز میخواند یا چند صد.
بالاترین خطر فضای مجازی برای جوانان، تهدید هویت آنهاست
آیت الله شعبانی با اشاره به موضوع مهم تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی نیز اظهار داشت: در این بیانیه کلید واژههایی وجود دارد که من کلید واژه جوان، اخلاق و معنویت را مورد توجه قرار داده و به شما پیشنهاد میکنم چرا که مخاطبان ما افرادی هستند که در فضای مجازی تربیت شده و مورد شبیخون این فضا قرار گرفتهاند.
وی تصریح کرد: بالاترین خطر فضای مجازی برای جوانان ما تهدید هویت آنهاست، یعنی در چنین شرایطی که دشمن حتی به خلوتکدههای جوانان ما نیز نفوذ کرده است ما باید نسبت به رفاقت با آنها، میدان دادن به آنها در زمان انجام کارها و غیره اهمیت دهیم.
نماینده ولی فقیه در استان با تاکید بر اینکه امروز همه ما نسبت به جوانان باید دغدغه داشته باشیم ابراز کرد: معنویت و اخلاق عنصر دیگری است کهدر بیانیه گام دوم انقلاب مورد توجه قرار گرفته، چرا که در اصل بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی برای تحقق تمدن نوین اسلامی طراحی شده است.
دشمن در حال ترویج معنویت منهای ولایت است
وی تصریح کرد: اگرچه امروز اخلاق و معنویت مورد توجه مردم جهان قرار گرفته است اما معنویتی بدون ولایت و ساختگی است که خطرش برای جوانان ما بیش از بیدینی است، چرا که جوانان در برابر آن ایستادگی کمتری دارند.
امام جمعه همدان تصریح کرد: امروز مسئولیت حفظ انقلاب اسلامی، انقلاب اصیلی که مبتنی بر آرمانهای امام رحمه الله علیه و بیانات مقام معظم رهبری است بر دوش روحانیت قرار دارد.
نماینده ولی فقیه در استان افزود: ما وظیفه حفظ انقلابی که مبتنی برقرآن و نهج البلاغه بوده و توسط امام رحمه الله علیه و مقام معظم رهبری تبیین و تشریح کردند را بر عهده داریم و بدانید خداوند متعال این قدرت را به روحانیت داده است که تبیین کننده و تبلیغ کننده دین خدا باشد.
تصاویر در گالری/